Címkék: 25, db, komposztálható, mélytányér, pálmalevélből, the, good, plate, company, konyhai, eszközök

25 db komposztálható mélytányér pálmalevélből

25 db komposztálható mélytányér pálmalevélből - The Good Plate Company

25 db komposztálható mélytányér pálmalevélből - Konyhai eszközök - 4.190Ft

4.544Ft
  • Nettó: 3.578Ft
  • Bruttó egységár: 182Ft/darab
  • Nettó egységár: 143Ft/darab
  • Gyártó: The Good Plate Company
  • Típus: The Good Plate Company
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje 1-2 munkanap.
Átmérője: 17,5 cm. Teljesen vegyszer- és adalékanyag mentes.A The Good Plate Company tányérjai 100%-ban bio, természetes alapanyagból, az Areca pálma természetesen lehullott leveleiből készülnek, amik egyébként a hulladékban végezték volna vagy elégetésre kerültek volna. Etikus kereskedésből, indiai..

Átmérője: 17,5 cm. Teljesen vegyszer- és adalékanyag mentes.

A The Good Plate Company tányérjai 100%-ban bio, természetes alapanyagból, az Areca pálma természetesen lehullott leveleiből készülnek, amik egyébként a hulladékban végezték volna vagy elégetésre kerültek volna. Etikus kereskedésből, indiai helyi mezőgazdaságot támogatod velük.

100%-ban organikus.

A tányérok elkészítésénél semmilyen vegyszert nem használnak. A komposztban 6-8 hét alatt teljesen lebomlanak. 

A komposztálható tányérok, alaposan megkülönböztethetőek hagyományos eldobható társaiktól, ugyanis strapabíróbbak mint egy műanyag használat közben, viszont használat után lebomlanak, nem úgy mint a műanyag ami örök életünkre velünk marad. Az egyéb környezetbarát tányéroktól is alaposan eltér, mert a The Good Plate Company tányérjai, tisztán csak levelekből készülnek, mosva, szárítva majd hőkezeléssel préselve, így érik el azt is, hogy teljesen élelmiszerbiztosak legyenek. Hasonló társaik különböző féle masszákból készülnek, amiknek ugyan az alapanyaga lehet természetes, de aztán különféle ragasztókkal állítják őket össze újra.

A tányérok tartósak, nem nyeklenek-nyaklanak. 

Mikrohullámú sütőben használhatóak, ugyanúgy ahogy sütőben és mélyhűtőben is. 

A pálmalevelek erősek, szilárdak és sokkal hosszabb ideig tartják meg az alakjukat, mint bármely más műanyag vagy papír tányér. Egy teljes tál ételt is tarthatsz benne nyugodtan, anélkül hogy leborulna.

25 darabos csomagolásban érkezik hozzád.

Letisztult szépsége alkalmassá teszi esküvőkre, rendezvényekre, akár beltérre vagy kültérre. 

Csak akkor leszel szomorú egy kicsit, amikor kidobod a komposztra :) De amikor meglátod, hogy 10 nap elteltével, hogy lesz újra része a természetnek, ismét mosolyt csal az arcodra. Nézd csak meg a képen!