Cleanne Crystalclean

A Cleanne Clystarclean termékei igazi zöld forradalmat jelentenek és mindezt teljes magyar gyártásból.

Hogyan változtatja meg a Cleanne az életed

A Cleanne több, mint egy növényi hatóanyagokból készült, vegyianyag-mentes tisztítószer. A Cleanne több, mint egy lelkes családi vállalkozásból kinőtt, Magyarországon gyártott, és most világhódító útjára készülő termék. A Cleanne maga a Zöld Forradalom, mely megváltoztatja a használói életét, beleértve Azokét is, akik gyártják. Ebben a cikkben nyolc pontba gyűjtöttük, milyen hatással lehet a Cleanne a te életedre, hogyan varázsolja valóban tisztává otthonodat, és tágabb környezetedet is.

1. A Cleanne szuperhatékony

A gyártó saját és a vásárlói tapasztalatai is azt mutatják, hogy a Cleanne-vel egyáltalán nem erőlködés a takarítás. Zsír, olaj, vérfolt, filctoll, a Cleanne a lakás bármely területén, bármely szennyeződéssel szemben megállja a helyét. Baktérium és gombaölő hatásával valódi, tartós tisztaságot biztosít. Bár rengeteg előtte-utána képpel szolgálhatunk, valamint személyesen is bármikor meggyőződhetsz a Cleanne hatékonyságáról Cleanne Központjában, vagy kitelepüléseiken partnereiknél, illetve a vásárokon, melyeken részt vesznek, az alábbi két videó kiválóan demonstrálja, miért fogja a Cleanne alapjaiban megváltoztatni, amit eddig a takarításról gondoltál.

2. Valódi, vegyianyag-mentes tisztaság

A videó vége nem kameratrükk, és nincs megvágva, Richárd tényleg a szájába fújja a Szőnyeg és kárpittisztítót, de ugyanezt megtehetné (meg is szokta) akár a penész és mohaeltávolítóval is. Mindez azért lehetséges, mert a Cleanne nem veszélyes, nem tartalmaz a környezetre káros anyagokat, és gyártása során sem kerül felhasználásra semmilyen ismert káros vegyianyag. Erejét növényi hatóanyagokból készült koncentrátum adja, az egyes illatosított termékeinknél pedig 100%-osan növényből készült, adalékmentes illóolajokat használunk.

3. Biztonságos és gyermekbarát

A növényi összetevőknek hála a Cleanne nem tartalmaz semmilyen ismert káros anyagot, amivel a szervezetedet, vagy a természetet terhelnéd. Bár vannak kifejezetten baba-mama termékeink, az összes Cleanne (kivéve az ipari vízkőoldót) teljesen bababarát. A legtöbb takartószerrel szemben a Cleanne nem hagy hátra semmilyen vegyianyagot, sem az egyes felületeken, sem a levegőben párologva. A padlóhoz közel játszó gyermeked nemcsak hogy nem lélegezhet be semmi károsat, sőt, nyugodtan rágcsálhatja frissen tisztított játékait, de vásárlóink visszajelzése alapján akkor sem lehet baj, ha véletlenül megkóstolja a Cleanne-t.

4. Egészséges a használata

Mivel az egész lakásban valódi, vegyianyag-mentes tisztaságot teremt, használatakor, és utána sem érintkezhetsz, és nem is lélegezhetsz be semmilyen, a Cleanne-ből származó ismert káros anyagot. Mivel immunrendszerednek nem kell megbirkóznia a Cleanne-ből hátramaradt különböző mérgekkel, szervezeted arra koncentrálhat, ami igazán fontos, az egészséges működésre, és egészséged megőrzésére. Vásárlóink visszajelzései, és saját tapasztalataink alapján közérzeted javulhat, ellenállóbbá válhatsz a megfázással, influenzával, vagy a krónikus betegségekkel szemben. Többen is jelezték, hogy bőrbarát, sebes, vagy ekcémás kézzel használva sem alakult ki tőle semmilyen bőrirritáció.

5. Otthonodat tisztává, a környezetet tisztábbá varázsolhatod

A növényi összetevőknek hála a Cleanne biológiailag lebomló, és lényegében negatív ökolábnyommal bír. A természetbe kikerülve nem hogy nem károsítja azt, de a legtöbb szennyeződést, köztük az olajat, lebontja, így tisztítja is a talajt. Gyártása során is ügyelnek rá, hogy a lehető legkisebb környezeti terheléssel állíthassák elő. Ebbe az is beletartozik, hogy igekszenek a legtöbb alapanyagot hazai beszállítóktól beszerezni, olyan flakont használnak, melyek egy része ledarálható új flakonok gyártásához, és a jelenleg használt címkék etikus fagazdálkodásból származnak (a famentes címkék gyártásához nagyon sok vegyszert használnak).

6. Minden szempontból állatbarát

A Cleanne erőszakmentes, kizárólag növényi hatóanyagokból készül (mondanunk sem kell, hogy pálmaolajat nem tartalmaz) és nem is teszteltük állatokon. Állataink közérzete is jobb, ha tiszta környezetben élnek, ráadásul ugyanúgy érzékenyek lehetnek a vegyszerekre, ezért fontos, hogy az ő szervezetüket se terheljük feleslegesen. Használata után nem marad semmilyen ismert, egészségre káros vegyszer a levegőben, vagy a felületeken, a visszajelzések szerint kedvenceink akár fel is nyalhatják a Cleanne-t, eddig nem tapasztaltunk semmilyen negatív hatást ezzel kapcsolatban.

7. Teljesen gazdibarát

A Cleanne nem csak állat, de gazdibarát tisztítószer is, ami fontos, hisz a legjólneveltebb kedvencekkel is előfordulhatnak balesetek. A Cleanne-vel nem rémálom, ha beszalad egy kis pisi, vagy hányás, nem csak a foltot, de a szagot is eltünteti. Kispajtásodnak többet nem kell bűnbánó arccal, laposkúszásban bocsánatért esedeznie, ha látja, milyen könnyed nyugalommal takarítasz fel utána. Az akvárium és terrárium takarítása sem egy állandóan halogatott nehéz kötelesség többé. Partnerük, az egyik kisállat felszerelés üzlet, több üzletében is Cleanne-vel takarítják az akváriumokat, mert kiválóan eltünteti a vízkövet és az algát, így zavartalanul gyönyörködhetnek az állatokban, akik egyébként sokkal jobban érzik magukat, mert ismert, egészségükre káros anyag nem oldódik bele a vizükbe.

8. Megváltoztatja az életmódodat és a szemléletedet

Cleanne-t vásárolni és használni egy apró, de tudatos döntés, mellyel mégis nagy hatást gyakorolsz közvetlen- és tágabb környezetedre is. Amikor a Cleanne-t veszed le a polcról, nem csak valódi, vegyianyag-mentes tisztaságot választasz, de Zöld Forradalmárrá válsz.

Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan. Ez a mondás tökéletesen kifejezi a Zöld Forradalmat is. Amikor Cleanne-vel takarítasz, azt teszed, ami ott helyben a legjobb számodra és szeretteid számára, miközben hosszútávon az egész bolygónak is jót teszel azzal, hogy nem juttatsz vegyszereket a levegőbe, a talajba, a vízbe. Őszintén hisszük, hogy egy fecske is csinálhat nyarat, és ez a fecske lehetünk mi, lehetsz te, lehet a szomszédod, akinek megmutattad a Cleanne-t, lehet bárki, aki tudatos, zöld döntést hoz.

És bár mindig tehetsz többet, a hétköznapokban már ennyi is elég, hogy hass a világra, és hozzájárulj nem csak családod, de a Föld egészségének megőrzéséhez is.

Cleanne Crystalclean
Product Compare (0)
Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)
Baby washing up liquid
Sale

Cleanne Crystalclean

Baby washing up liquid

981Ft

1,090Ft

Ex Tax: 772Ft

A CLEANNE Crystalclean bababarát mosogatószere teljes biztonsággal használható ha kisgyerek van házban, mert n..

Bicycle cleaner

Cleanne Crystalclean

Bicycle cleaner

1,590Ft

Ex Tax: 1,252Ft

A carefully maintained bicycle is the basis for carefree transport and self-forgetful riding that fills the bo..

Carpet cleaner

Cleanne Crystalclean

Carpet cleaner

1,590Ft

Ex Tax: 1,252Ft

A CLEANNE Crystalclean természetes kárpit tisztítószer a makacs foltokkal is elbánik, úgy hogy nincs vegyszere..

Cleanne all purpose cleaner 500ml
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne all purpose cleaner 500ml

1,341Ft

1,490Ft

Ex Tax: 1,056Ft

A Cleanne crystalclean általános felülettisztítója a tisztaság valódi illata!A heti takarítás nálunk általában..

CLEANNE Crystalclean kids toy cleaner - travel siz...

Cleanne Crystalclean

CLEANNE Crystalclean kids toy cleaner - travel siz...

850Ft

Ex Tax: 670Ft

Always be safe to discover!For a child of any age, discovering the environment is one of the greatest sources ..

Cleanne dish detergent 500ml
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne dish detergent 500ml

984Ft

1,090Ft

Ex Tax: 774Ft

CLEANNE Crystalclean kézkímélő, cseppmentes mosogatószere könnyen válhat a kedvenceddé, ahogy nekünk azonnal a..

Cleanne extra strong all purpose surface cleaner w... Cleanne extra strong all purpose surface cleaner w...

Cleanne Crystalclean

Cleanne extra strong all purpose surface cleaner w...

1,490Ft

Ex Tax: 1,173Ft

A CLEANNE Crystalclean extra erős általános felülettisztítója kifejezetten a vásárlók kérésére lett kifejleszt..

Cleanne extra strong degreaser

Cleanne Crystalclean

Cleanne extra strong degreaser

990Ft

Ex Tax: 780Ft

Zsíroldás kesztyű nélkül? Ezt a szabadságot hozza el nekünk a Cleanne Crystalclean.A Cleanne zsíroldója semmil..

Cleanne fabric softener Africa's Gold 1,5l (lemon ...
Sale

Cleanne Crystalclean

Cleanne fabric softener Africa's Gold 1,5l (lemon ...

1,521Ft

1,690Ft

Ex Tax: 1,198Ft

Cleanne természetes ható- és illatanyagokat tartalmazó gazdag illatvilágú öblítő.A Cleanne öblítője friss és p..

Cleanne fabric softener Cuban Fizzle 1,5l (cuban o...

Cleanne Crystalclean

Cleanne fabric softener Cuban Fizzle 1,5l (cuban o...

1,690Ft

Ex Tax: 1,331Ft

Cleanne természetes ható- és illatanyagokat tartalmazó öblítője a kubai narancs édes fanyar illatával pezsdíti..

Cleanne fabric softener Fields of Provence 1,5l (l...

Cleanne Crystalclean

Cleanne fabric softener Fields of Provence 1,5l (l...

1,690Ft

Ex Tax: 1,331Ft

Cleanne természetes ható- és illatanyagokat tartalmazó öblítője a levendula és a frissítő cubeba illatával var..

Cleanne fabric softener Marocco's Magic 1,5l (citr...

Cleanne Crystalclean

Cleanne fabric softener Marocco's Magic 1,5l (citr...

1,690Ft

Ex Tax: 1,331Ft

Cleanne természetes ható- és illatanyagokat tartalmazó öblítője a citrusok és a fahéjas narancs csábító illatá..

Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)