Címkék: nagy bio pamutvászon táska, vászontáskák, the organic company, bevásárlás, konyha, hulladékmentes, bio, GOTS, műaynagmentes

Nagy bio pamutvászon táska - fekete, szürke

Nagy bio pamutvászon táska - fekete, szürke - The Organic Company

Nagy bio pamutvászon táska - fekete, szürke - Biopamut zsákok és táskák - 13.990Ft Nagy bio pamutvászon táska - fekete, szürke - The Organic Company - Vászontáskák - 13.989Ft Nagy bio pamutvászon táska /fekete/ szürke - - -

13.990Ft
  • Nettó: 11.016Ft
  • Bruttó egységár: 13.990Ft/darab
  • Nettó egységár: 11.016Ft/darab
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje GLS-el 1-2, MPL-el 5-7 munkanap.
A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, hogy társad legyen a mindennapokban, és megkönnyítse a napi rutint.Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, de lehet a társad a mindennapi rohangálásban is, hiszen szinte bármi belefér, leg..

Elérhető opciók:

A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, hogy társad legyen a mindennapokban, és megkönnyítse a napi rutint.

Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, de lehet a társad a mindennapi rohangálásban is, hiszen szinte bármi belefér, legyen szó élelmiszerekről, könyvekről vagy ruhákról. Erős, strapabíró pamutvászon textil, mely kialakításának köszönhetően nagyobb súlyt is elbír. Mosható, organikus pamut anyagból készült, ami biológiailag lebomló. GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy a szövet mentes a méreganyagoktól és a nehézfémektől, és, hogy gyártása során tiszteletben tartják a nemzetközi munkavállalók jogait.

Válaszd a The Organic Company bio pamutvászon táskáját, mert számít, hogy Te mit teszel a környezetedért. 

Méretek: 48 x 30 x 22 cm