Tags: stainless steel scoop, podstar, zero waste, coffee, sustainable, kitchen, plastic free, zero waste

Stainless Steel Scoop

Stainless Steel Scoop - Podstar

Stainless Steel Scoop - Zero waste coffee time - 3.490Ft Stainless Steel Scoop - Zero waste coffee time - 3.490Ft Stainless Steel Scoop - Zero waste coffee time - 3.490Ft Stainless steel coffee tamper - Zero waste coffee time - 5.990Ft Stainless steel cof

3,490Ft
  • Ex Tax:2,748Ft
  • Brand: Podstar
  • Product Code: Podstar
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
Stainless steel scoop for refillable coffee pods. This handy stainless steel scoop is perfect for filling your Pod Star capsules. Simply scoop in the coffee and tamp down with the base of scoop.Made from long-lasting 304 Stainless Steel, your Pod Star Scoop is designed to last. This is a zero plasti..

Stainless steel scoop for refillable coffee pods. This handy stainless steel scoop is perfect for filling your Pod Star capsules. Simply scoop in the coffee and tamp down with the base of scoop.

Made from long-lasting 304 Stainless Steel, your Pod Star Scoop is designed to last. This is a zero plastic product. Packaging is compostable.

Zsanett 20/12/2019

Kár hogy nem lehet csomagban kapni valami kedvezménnyel :) Mert a kapszulához azért ez a kiskanál jól jön, ezzel könnyebb megtölteni mint egy tesákanállal. Meg egy kicsit meg is lehet lapogatni a kanál aljával a megtöltött kapszulát, hogy kellően meg legyen tömve és jó erős kávét lehessen vele főzni. Azt is kitapasztaltam, hogy agyontömni nem szabad, mert akkor nem folyik át rajta a víz, de most már kávéházi minőségű kávét csinálok vele, amire nem is számítottam.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha