HÚSVÉTI KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk! Raktárköltözés és a húsvéti ünnepek miatt a Zöldmami csomagfeladás április 16. és 23. között szünetel. Az április 15-én leadott rendelések még kiszállításra kerülnek. A fenti időszak alatt is a megszokottak szerint tudsz rendelni a webshopból, azonban kérünk, számolj a megnövekedett kiszállítási idővel. Köszönettel: a Zöldmami csapata

Címkék: bio-d, fürdőszoba, tisztító, spray, utántöltő, 0.5l., bio-d., tisztítószerek

Bio-D fürdőszoba tisztító spray utántöltő 0,5l

Bio-D fürdőszoba tisztító spray utántöltő 0,5l - Bio-D

Bio-D fürdőszoba tisztító spray utántöltő 0,5l - Bio-D - Tisztítószerek - 889Ft Bio-D fürdőszoba tisztító spray 0,5l - Bio-D - Tisztítószerek - 1.190Ft

889Ft
  • Nettó: 700Ft
  • Ár jutalom pontban: 177
  • Gyártó: Bio-D
  • Típus: Bio-D
  • Jutalom pontok: 8
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén, a délelőtt 10-ig beérkezett rendelések szállítási határideje 1-2 nap.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy fürdőszoba takarítással töltsük! De a Bio-D fürdőszobai öko tisztító spray utántöltő sokoldalúságával egyszerűbbé és gyorsabbá válik a fürdőszoba takarítása! Hatékony, természetes vízkőoldó, rendszeres használata megállítja a vízkőképződést. Szuper csempetisztító é..

Az élet túl rövid ahhoz, hogy fürdőszoba takarítással töltsük! 

De a Bio-D fürdőszobai öko tisztító spray utántöltő sokoldalúságával egyszerűbbé és gyorsabbá válik a fürdőszoba takarítása! Hatékony, természetes vízkőoldó, rendszeres használata megállítja a vízkőképződést. Szuper csempetisztító és a csaptelep tisztításában is verhetetlen ez bio fertőtlenítő szer.  A fürdőkád tisztítása is könnyebbé válik, mert hatékonyan oldja a szappanos zsíros foltoka. Kerámiára, zománcra, krómra és nem porózus felületekre is alkalmazható!

Felhasználási javaslat: 

Fújd a lerakódásra, majd várj egy kicsit (kb 1 percet) és öblítsd le. Nem kell törölni!

 Aranyozott tárgyaknál nem ajánlott a használata.


Bio-D
ÖSSZETEVŐK Kevesebb, mint 5% anionos felületaktív anyag, nátrium-citrát, amfoter felületaktív anyag, citromsav.

Legyél az első, aki véleményt készít!

Írd meg véleményedet!

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
Captcha