Címkék: bambusz, fogköztisztító, kicsi, 8, db-os, woobamboo, szájvizek, és, fogselymek

bambusz fogköztisztító kicsi 8 db-os

bambusz fogköztisztító kicsi 8 db-os - Woobamboo

bambusz fogköztisztító kicsi 8 db-os - Szájvizek és fogselymek - 1.390Ft

1.390Ft
  • Nettó: 1.094Ft
  • Bruttó egységár: 174Ft/darab
  • Nettó egységár: 137Ft/darab
  • Gyártó: WooBamboo
  • Típus: Woobamboo
  • Elérhetőség: Nincs raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje 1-2 munkanap.
A fogköztisztító a fogpiszkáló és a fogkefe tökéletes hibridje és a fogápolás nélkülözhetetlen kelléke. Ezekkel a környezetbarát bambusz fogköztisztítókkal a legnehezebben elérhető helyekhez is hozzáférsz. A fogközök mindig a legrizikósabb helyek a fogszuvasodás tekintetéből, hiszen nehezen tis..

A fogköztisztító a fogpiszkáló és a fogkefe tökéletes hibridje és a fogápolás nélkülözhetetlen kelléke. 

Ezekkel a környezetbarát bambusz fogköztisztítókkal a legnehezebben elérhető helyekhez is hozzáférsz. A fogközök mindig a legrizikósabb helyek a fogszuvasodás tekintetéből, hiszen nehezen tisztíthatók, könnyebben ott marad közöttük az ételmaradék vagy elszínezi az ételfesték. A Woobamboo bambusz fogköztisztítói nem csak egyszer használhatóak, hanem többször is, és többféle méretben is elérhetőek.

Nézzük a technikai részt:

A Woobamboo bambusz fogköztisztítóit úgy terveztük és gyártottuk, hogy a legnagyobb részben lebomlók legyenek és ezáltal fenntarthatók ammennyire csak lehet. A tájékoztató és a doboz papírból készült. A fogköztisztító nyele bambusz, ami lebomló és megújuló, fenntarthatóan termeszthető forrásból van. 

A kisméretű fogköztisztítók kényelmes 8 db-os kiszerelésben érhetőek el, de van vegyes kiszerelésű csomag, amiben 12 db eltérő méretű fogköztisztító van.

A fogköztisztító végét egy tartós anyagú nylon kupak védi a szennyeződéstől, ha épp nem használod. A kupak, amely kukoricakeményítő alapú műanyag, engedi a kefét megszáradni, két használat között és segít, hogy tisztán tartsd. A vékony nyéllel könnyű bánni, mikor a fogak közé illesztjük forgatni lehet, így kisebb nyomás helyezkedik a kefe végére és kevésbé hajlik kefe. A vékony bambusz nyélnek köszönhetően sokkal kevesebb műanyag kerül a hulladékba.