Címkék: bambusz wc papír papírcsomagolásban, cheeky panda, bambusz, lebomló, műanyagmentes

Bambusz wc papír papírcsomagolásban 48 tekercs (3 rétegű, 200 lap per tekercs) ÚJ

Bambusz wc papír papírcsomagolásban 48 tekercs (3 rétegű, 200 lap per tekercs) ÚJ - Cheeky Panda

Bambusz wc papír papírcsomagolásban 48 tekercs (3 rétegű, 200 lap per tekercs) ÚJ - Bambusz WC papír - 21.090Ft

23.040Ft
  • Nettó: 18.142Ft
  • Bruttó egységár: 2Ft/lap
  • Nettó egységár: 2Ft/lap
  • Gyártó: Cheeky Panda
  • Típus: Cheeky Panda
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje GLS-el 1-2, MPL-el 5-7 munkanap.
A bambusz WC papír kíméletes a bőrhöz, gyártásánál nem használunk ú.n. festékmentesítő anyagokat (pl. BPA, klór alapú fehérítők). Gyártásunk a bambusz termesztési tulajdonságainak köszönhetően maximálisan környezetkímélő és fennthartható, a klasszikus papíráruk gyártásával szemben, amelyek súlyos er..

A bambusz WC papír kíméletes a bőrhöz, gyártásánál nem használunk ú.n. festékmentesítő anyagokat (pl. BPA, klór alapú fehérítők).

Gyártásunk a bambusz termesztési tulajdonságainak köszönhetően maximálisan környezetkímélő és fennthartható, a klasszikus papíráruk gyártásával szemben, amelyek súlyos erdőírtásokhoz vezetnek.

100%-ban természetes bambusz alapanyagból készül, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, az első vegán minősítéssel bíró papíráru az Egyesült Királyságban.

4-es, 9-es, 24-es és 48-as csomagolásban kapható.

Műanyag csomagolásmentes bambusz WC papír 4 tekercs

Ideális kezdő hulladékcsökkentőknek vagy zero waste életmódot követőknek! 48 tekercs pihe puha bambusz wc papír papír csomagolásban. 

Egy babmusz wc papír tekercs átlagban:

200 lap per tekercs

24 m hosszú

Egy lap mérete 120 mm x 104,5 mm 

Egy tekercs súlya: 115 g


A Cheeky Panda vállalkozásról:

"Miért vágnánk ki több fát, amikor itt a bambusz, ami a leggyosabban növekvő növény a világon?" Ez volt a kérdés, ami 2016-ban a Cheeky Panda termékek megalkotásánál vezérelt minket. Azóta a Cheeky Panda számtalan díjat kapott, környezetbarát innovatív vállalkozásként. 

A termékek között van wc papír, arckendő, konyhai papírtörlő, zsebkendő, babapopsitörlő és nedves kéztörlő, csupa-csupa természetadta finom bambuszból. Csak és kizárólag 100%-ban FSC minősített bambusz erdőgazdálkodásból.

A termékek mind a karbonkibocsátás csökkentésére irányulnak. Minden eladott termék a vitnámi őserdők, fák, növények és állatok védelmére szolgál.

Szuper fenntartható

A bambusz a világ leggyorsabban növekvő növénye. Akár 1 métert is képes nőni egy nap alatt. 30%-kal több széndioxidot vesz fel és 35%-kal több oxigént bocsát ki mint egy fa, így hatékonyan veszi fel a versenyt a globális felmelegedéssel.

Kíméletes a bőrhöz

A bambusz természeténél fogva kíméli a bőrt. Rostjai hosszabbak és puhábbak így erősek és bársonyos érzetet nyújtanak, valamint kevesebb port tartalmaznak. Használatuk az érzékeny bőrűek és az allergiások számára csökkenthetik az irritációt.

Az esőerdők védelmére

A vietnámi esőerdők védelmére szolgáló, az üvegházhatás csökkenésére irányuló programnak adományozunk a World Land Trust szervezeten keresztül.

Vegán és kegyetlenség mentes

Az első vegán háztartási papír vagyunk Angliában. Az összes termék vegán, kegyetlenségmentes és állatkísérletmentes. Semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.

Környezetkímélő csomagolás

A termékek csomagolása lebomló vagy újrahasznosítható, de van teljesen műanyagmentes is! Folyamatosan azon dolgozunk, hogy 2020-ra teljesen kiküszöböljük a műanyagokat a termékeink csomagolásából.