Tags: big little bag /black/gray, the organic company, the organic company, sustainable, shopping bag, organic, sustainable, GOTS, zero waste, kitchen, plastic free,

Big Little Bag /black/gray

Big Little Bag /black/gray - The Organic Company

Big Little Bag /black/gray - Organic cotton shopping bags - 13.990Ft Big Little Bag /black/gray - The Organic Company - Eco-friendly shopping bags - 13.989Ft Big Little Bag /black/gray - The Organic Company - Eco-friendly shopping bags - 13.989Ft Big Litt

13,990Ft
  • Ex Tax:11,016Ft
  • Brand: The Organic Company
  • Product Code: The Organic Company
  • Availability: In Stock
  • Delivery deadline: - The expected delivery time is 1-2 working day(s). (on stock)
A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, hogy társad legyen a mindennapokban, és megkönnyítse a napi rutint.Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, de lehet a társad a mindennapi rohangálásban is, hiszen szinte bármi belefér, leg..

Available Options

A The Organic Company bio pamutvászonból készült, környezetbarát táskája azzal a céllal született, hogy társad legyen a mindennapokban, és megkönnyítse a napi rutint.

Használhatod bevásárláshoz, utazáshoz, sportolásnál, de lehet a társad a mindennapi rohangálásban is, hiszen szinte bármi belefér, legyen szó élelmiszerekről, könyvekről vagy ruhákról. Erős, strapabíró pamutvászon textil, mely kialakításának köszönhetően nagyobb súlyt is elbír. Mosható, organikus pamut anyagból készült, ami biológiailag lebomló. GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy a szövet mentes a méreganyagoktól és a nehézfémektől, és, hogy gyártása során tiszteletben tartják a nemzetközi munkavállalók jogait.

Válaszd a The Organic Company bio pamutvászon táskáját, mert számít, hogy Te mit teszel a környezetedért. 

Méretek: 48 x 30 x 22 cm

Sembery Gábor 01/11/2019

Ha számít, miért 14 ezer forint? Ez a gond, hogy a bio dolgokat gyártó, árusító cégek csupán meggazdagodni akarnak. Ha számítana 100 forint lenne.

Kedves Gábor!
Köszönjük, hogy írtál, minden visszajelzés számít nekünk. Ez a termék ha száz forint lenne azt nagy valószínűséggel silány minőségű alapanyagokból, nagyon rossz körülmények között dolgozó, kizsákmányolt emberek (leginkább nők és gyerekek) készítették volna. Ezzel szemben viszont ezek a termékek GOTS, azaz Global Organic Textie Standard minősítéssel rendelkeznek, ami biztosítékot jelent számodra, hogy a gyártóknak szigorú környezeti és társadalmi normáknak kell megfelelniük az alapanyaggyártástól a termék címkézéséig. A The Organic Company egy dán hölgy Joy Vasiljev nevéhez kötődik, ha tehted olvass róla még többet, hogy mit is jelent neki a környezetvédelem, itt megtalálod a történetét: https://theorganiccompany.dk/the-organic-company/#About
A fast fashion világában a nagyon olcsón elérhető, alacsony minőségű textiltermékek hamar a hulladékban végzik, míg ezekre a magas minőségű értékálló darabokra sokáig vigyáznak a tulajdonosaik. Mindemellett a Zöldmami célja természetesen a rentabilitás, így tudjuk ugyanis felhívni a figyelmet minél szélesebb körben a környezetvédelem fontosságára és szeretnénk néhány családnak munkát biztosítani. Még hosszú út áll előttünk hogy ezt megvalósítsuk, de a meggazdagodástól nagyon messze vagyunk.
Üdv,
Orsi

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha