Címkék: hordozható, étel, és, ital, termosz, 16oz, 475ml, fekete, frank, green, kulacsok, palackok, termosz

Hordozható étel és ital termosz 16oz / 475ml Fekete

Hordozható étel és ital termosz 16oz / 475ml Fekete - Frank Green

Hordozható étel és ital termosz 16oz / 475ml Fekete - Kulacsok, palackok, termosz - 12.590Ft

12.590Ft
  • Nettó: 9.913Ft
  • Bruttó egységár: 12.590Ft/darab
  • Nettó egységár: 9.913Ft/darab
  • Gyártó: Frank green
  • Típus: Frank Green
  • Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje GLS-el 1-2, MPL-el 5-7 munkanap.
A Frank Green gyönyörűen tervezett, számos díjnyertes, műanyagmentes újrafelhasználható hőtartó ételhordója, amely teljesen légmentes és szivárgásmentes.A Frank Green ételhordó termoszok előnyei:Legyen akár hideg vagy meleg ebéd, fagyi vagy egy valami snack, egy stílusos, elegáns és tartós termoszbó..

A Frank Green gyönyörűen tervezett, számos díjnyertes, műanyagmentes újrafelhasználható hőtartó ételhordója, amely teljesen légmentes és szivárgásmentes.

A Frank Green ételhordó termoszok előnyei:

Legyen akár hideg vagy meleg ebéd, fagyi vagy egy valami snack, egy stílusos, elegáns és tartós termoszból? Igen! Ez a sokoldalú duplafalú termosz 100% -ban műanyagmentes, légmentes és hőtartó, hogy megőrizze kedvenc ételednek és italodnak hőmérsékletét, ízét és aromáját. Tökéletes akár otthon kávé, tea vagy snack tárolására a legkiválóbb frissességmegtartás mellett. De akár bedobhatod a táskádba, hordozható és kiváló útközbeni falatokra, vagy az irodában, iskolában ebéd elvitelére is.

- Háromrétegű vákuum szigetelés, a hőmérsékletet megtartására

- Kerámiával bélelt, az aroma és ízek megőrzésére

- Légmentesen záródó és szivárgásmentes, utazáshoz anélkül, hogy a táskádban folyna az ebéd, mire beérsz az iskolába vagy az irodába

- Tartós, élelmiszer minőségű rozsdamentes acélból készült

- Műanyagmentes, rozsdamentes acél, BPA mentes, FDA & GT, EU által jóváhagyott anyagokból

- Praktikus 16oz / 475ml méretben


Használat:


Annak érdekében, hogy ételedet vagy italodat hosszabb ideig tartsa melegen vagy hidegen, javasoljuk, hogy használat előtt egy kicsit készítsd elő a hőtartó ételhordó termoszodat.


Melegen tartáshoz: önts néhány centi forró vizet a termoszba, rögzítsd a fedelet, hagyd, hogy a gőz néhány percig melegítse a termoszt. Pár perc után öntsd ki a vizet, és töröld szárazra, mielőtt beleteszed a meleg ételt vagy italt.


Hidegen tartáshoz: tedd a termoszt a fagyasztóba 10 percig vagy annál tovább, majd tedd bele a kiválasztott hideg ételt. Alternatív megoldásként töltsd fel a termoszt jéggel, rögzítsd a fedelet, várj néhány percet, majd öntsd ki, mielőtt hozzáadja a hideg ételt vagy italt.

Összetevők
Összetevők Hordozható étel és ital termosz 16oz / 475mL Fekete Leírás: Frank Green gyönyörűen tervezett, számos díjnyertes, műanyagmentes újrafelhasználható tartálya, amely teljesen légmentes és szivárgásmentes. Előnyök: Tárolás vagy snack mindd egy stílusos termoszból . Ez a sokoldalú szigetelt termosz 100% -ban műanyagmentes, légmentes és szigetelt, hogy megőrizze kedvenc ételének és italának hőmérsékletét, ízét és aromáját. Tökéletes otthon kávé, tea vagy snack tárolására csúcs frissesség mellett. Plusz, ez csomagolható, hordozható és kiváló útközbeni falatokra is. -Háromrétegű vákuum szigetelés, a hőmérsékletet megtartására -Kerámia bélelt, az aroma és ízek megőrzésére -Légmentesen záródó és szivárgásmentes az egyszerű, rendetlenségmentes utazáshoz -Tartós, élelmiszer minőségű rozsdamentes acélból készült -Műanyagmentes,rozsdamentes acél, BPA mentes, FDA & GT; EU által jóváhagyott anyagok -Praktikus 10oz / 295mL méretben is kapható Használat: Annak érdekében, hogy ételét vagy italát hosszabb ideig tartsa melegen vagy hidegen, javasoljuk, hogy használat előtt készítse elő szigetelt ételtartályát. Melegen tartáshoz: öntsön néhány centi forró vizet a termoszba, rögzítse a fedelet, hagyja, hogy a gőz néhány percig melegítse a termoszt. Öntsük ki a vizet, és törölje szárazra, mielőtt hozzáadja a meleg étel vagy ital. Hidegen tartáshoz: tegye a termoszt a fagyasztóba 10 percig vagy annál tovább, majd adja hozzá az Ön által választott hideg ételt. Alternatív megoldásként töltse fel a termoszt jéggel, rögzítse a fedelet, várjon néhány percet, majd öntse ki, mielőtt hozzáadja a hideg ételt vagy italt.