Címkék: souldrops, tengercsepp, környezetbarát, mosógél, 1.3l, souldrops, mosószerek

Környezetbarát mosógél tengercsepp 1,3l

Környezetbarát mosógél tengercsepp 1,3l - Souldrops

Környezetbarát mosógél tengercsepp 1,3l - Mosószerek - 1.759Ft

2.390Ft
  • Nettó: 1.882Ft
  • Bruttó egységár: 1.838Ft/liter
  • Nettó egységár: 1.448Ft/liter
  • Gyártó: Souldrops
  • Típus: Souldrops
  • Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje GLS-el 1-2, MPL-el 5-7 munkanap.
A Souldrops egy magyar gyártású többszörösen díjnyertes termékcsalád, amely a magyar termékek között szinte egyedüliként, úttörő módon nem tartalmaz veszélyt jelző piktogramot (piros felkiáltójelet) a csomagolásán és EU Ecolabel minősítéssel rendelkezik. A piros felkiáltójel még a legtöbb bio mosó- ..

A Souldrops egy magyar gyártású többszörösen díjnyertes termékcsalád, amely a magyar termékek között szinte egyedüliként, úttörő módon nem tartalmaz veszélyt jelző piktogramot (piros felkiáltójelet) a csomagolásán és EU Ecolabel minősítéssel rendelkezik. A piros felkiáltójel még a legtöbb bio mosó- és tisztítószer címkéjén is megtalálható, hiszen nagyobb koncentrációban okozhat irritációt. Örömmel jelentjük, hogy a Souldrops termékek nem ilyenek! A Souldrops legfőbb missziója a bolygó és ezáltal az emberiség védelme.

A Souldrops mosószereknek sikerült egyesíteni a hatékonyságot, a környezet védelmét és a dizájnt.

A Souldrops tengercsepp univerzális mosógél alkalmas fehér és színes ruhákhoz egyaránt és akár már 20°C-on is hatékony. Ha mindenki aki jelenleg a ruháit 40 fokon mossa áttérne akár csak a 30 fokos mosásra óriási mennyiségű energiát spórolnánk, amivel egyúttal a széndioxid kibocsátásunk is csökkenne.

A Souldrops mosószerek a hatékonyságukat az optimalizált anionos- és nemanionos tenzideknek, valamint a speciális enzim- és szóda tartalomnak köszönhetik.

A Souldrops mosószerek környezetkímélőek, hatóanyagaik pedig a természetben lebomlanak.

Állatkísérletmentes, vegán termék. 

ÓVJA A BŐRÖD ÉS A KÖRNYEZETET,

EZÉRT NEM TARTALMAZ

foszfort, foszfonátot, parabént, kőolaj származékot, SLS-t, LAS-t, polimereket

Összetevők: Víz, lebomló anionos felületaktív anyagok, nátrium-klorid, cukortenzid, enzimek, illatanyag, élelmiszeripari színezék- és tartósítószerek.