Címkék: partedli bio pamutból, extra hosszú, the organic company, the organic company, biopamut, műanyagmentes, GOTS, etetés, nyálfogó, előke

Partedli bio pamutból, extra hosszú

Partedli bio pamutból, extra hosszú - The Organic Company

Partedli bio pamutból, extra hosszú - Bio textíliák babáknak - 5.990Ft Előke bio pamutból, extra hosszú - Bio textíliák babáknak - 5.990Ft Előke bio pamutból, extra hosszú - The Organic Company - The organic company - 5.990Ft Bio pamut előke- extra hosszú

5.990Ft
  • Nettó: 4.717Ft
  • Bruttó egységár: 5.990Ft/darab
  • Nettó egységár: 4.717Ft/darab
  • Gyártó: The Organic Company
  • Típus: The Organic Company
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Szállítási határidő: - A raktáron lévő termékek esetén a kiszállítás várható ideje GLS-el 1-2, MPL-el 5-7 munkanap.
A The Organic Company 100% bio pamutból készült extra hosszú partedlije praktikus választás a mindennapokban, ha a családban kisgyerekek is vannak. Úgy tervezték, hogy a pici etetését megkönnyítse. A hátán egyszerűen összekapcsolható patenttal, elől pedig hosszúságának köszönhetően, biztonságosan ha..

Elérhető opciók:

A The Organic Company 100% bio pamutból készült extra hosszú partedlije praktikus választás a mindennapokban, ha a családban kisgyerekek is vannak. Úgy tervezték, hogy a pici etetését megkönnyítse. A hátán egyszerűen összekapcsolható patenttal, elől pedig hosszúságának köszönhetően, biztonságosan használható tányéralátétként is, így ha a kicsi befejezte ez evést, egy egyszerű mozdulattal könnyen letörölhetjük a baba száját és letakaríthatjuk az asztalt.

Gyorsan száradó, halszálkás szövésű mosógépben mosható textil. 100% bio pamutból készült. Mentes a vegyszerektől, méreganyagoktól és nehézfémektől. Az alapanyagok ökológiai gazdaságból származnak, amit GOTS tanúsítvány igazol.

Méret: 30 x 50 cm